Menu
Your Cart

Јаже за вежбање со рачен бројчаник

Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Најбаран
Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Јаже за вежбање со рачен бројчаник
Јаже за вежбање со рачен бројчаник
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 67
200ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

*Должина на јаже: 2,5м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 2,5м )

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.