Menu
Your Cart

Ластици за вежбање 2327

Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
Најбаран
Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
Ластици за вежбање 2327
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 2327
350ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Должина: 30 cm 

Ширина: 5cm 

Дебелина: 1mm

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.