Menu
Your Cart

Power Ball - Топче за бицепс

Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
Power Ball - Топче за бицепс
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 2547
650ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

За да извршите вежба за тонирање на бицепс со Powerball, застанете или седете со раката испружена и свиткана до лактот, формирајќи помалку од агол од 90 степени со вашето тело. Навиткајте ја раката кон градите и завртете го Powerball во насока спротивно од стрелките на часовникот, користејќи го зглобот за движење на ротирачкото движење. Во текот на целата вежба, држете го зглобот под агол само на вашето тело.


Напиши мислење

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.