Menu
Your Cart

Светло за велосипед

Светло за велосипед
Светло за велосипед
Светло за велосипед
Светло за велосипед
Ново
Светло за велосипед
Светло за велосипед
Светло за велосипед
Светло за велосипед
Светло за велосипед
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 527
300ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Работи на 4 x ААА Батерии

LED светло

Напиши мислење

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.