Menu
Your Cart

Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО

Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Ново
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 221-5491 F-WHITE-INDIGO
2,450ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Женски патики RUNNERS RNS-221-5491 БЕЛА ИНДИГО

Големини: 36, 37, 38, 39, 40, 

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 100ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.