Menu
Your Cart

Cituo машки обувки за вода

Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
Ново
Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
Cituo машки обувки за вода
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 2344m
500ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Големини:

Машки сини обувки - 42, 43, 44, 45, 46, 47

Женски розеви обувки - 36, 37, 38, 39, 40, 41

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.