Menu
Your Cart

Вратило за на ѕид - WALL GYM

Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Најбаран
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
Вратило за на ѕид - WALL GYM
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 441
2,100ден.
Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

Совршената справа WALL Gym обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа. Справата ќе ви овозможи да го создадете телото кој што сте го посакувале со секојневно вежбање.

Самата справа е копактна и лесно пренослива, кој што нема да зазима голем простор од Вашиот дом. 

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.