Menu
Your Cart

ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ

ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ
  • Залиха: На залиха
  • Модел: 78
700ден.

Достапни опции

Цените се со вклучен ДДВ од 18%
Брза испорака на ваша адреса за 3-5 работни дена
Трошокот за испорака за нарачки до 5kg. изнесува 100ден. за градoвите и 150ден. за населени места до 5km од градовите.

ПИЛАТЕС ТОПКА 55 СМ

Испораката на нарачките до 1kg. изнесува 130ден. за градските и приградските населени места.

Доставата за нарачки со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 160ден.
  • Од 10-15кг. 180ден.
  • Од 16-20кг. 200ден.
  • Од 21-25кг. 220ден.
  • Од 26-30кг. 240ден.
  • Од 31-35кг. 260ден.
  • Од 36-40кг. 280ден.
  • Од 41-50кг. 300ден.